Anyák napi ajándék ötletek | 2017


──── 


Május első vasárnapján ünnepeljük azokat az embereket akik világra hoztak minket!
Ezen a napon minden gyermek meglepi az ő édesanyát aki óvta, védelmezte és felnevelte...

"Te vagy az, aki szavak nélkül megért,
Soha nem engedem el az anyukám kezét,
Jöhet bárki, én bármitől megvédelek,
Mindennél jobban féltelek."





Hoztam pár ajándék ötletet, remélem találtok kedvetekre valót. 


Anyák napjára egy kitűnő ajándék lehet néhány szép felnőttes színekben pompázó körömlakk.
Mindenki szereti kifesteni a körmeit és különböző színekben pompázni. Éppen ezért érdemes egy számára megfelelő mégis varázslatos körömlakot venni. 




Vagy esetleg egy finom illatú parfüm is elcsábíthatja anyukádat. Figyelj oda és lepd meg a kedvenc parfümével vagy az ő illatvilágából egy másik parfümmel. 



Tusfürdő, krém, parfüm tökéletes páros a bőr kényeztetésére és pont ezt szeretik a felnőttek! És persze mindenki más! Hát ki nem szeretné kényeztetni a bőrét és puhává varázsolni ? 



Vegyél vagy készíts kézzel készített ékszereket, ezek azok az ékszerek amik többet érnek mind bármelyik más. Az anyukák inkább viselnek olyan ékszereket a mindennapokon amiket a gyerekeik készítettek. 



Vagy esetleg az ellenkezője és nem kézzel készített ékszert hanem értékes ékszert  vegyél neki ami szimbolizál valamit az ő számára, lehet ez a kedvenc színe vagy a monogramja vagy egy kő, szimbólum...stb. 



Anyukád szeret kávézni vagy teázni? Számára a tökéletes ajándék egy bögre, amiből bármikor megihatja a kedvenc folyadékát. 



Minden anyuka használ szinte smink termékeket, ha nem is olyan sokat de mindenképp megéri egy rúzst vagy szemhéjpúder palettát venned neki, biztos lehetsz benne hogy azt felhasználja. 





Minden anyukának nagyon boldog Anyák Napját kívánok! 




Így utoljára egy kép tőlem nektek! 


Zsuzsiii

You Might Also Like

2 Comments