8 +1 tipp hogyan legyen emlékezetes nyarad | 2017





────

Nyár

„A hajad világosabb lesz. 
A bőröd sötétebb. 
A víz melegebb lesz.
Az italok hidegebbek.
A zene hangosabb.
Az éjszakák hosszabbak. 
A csókok forróbak. 
Az élet pedig sokkal jobb! „



Itt van végre a várva várt nyár és  jöhetnek a nyári emlékek begyűjtése.  
Biztosan mindenki egy fantasztikus nyaralásra vágyik, de lehet hogy nem engedheti meg magának mindenki, éppen ezért most hoztam pár olyan tippet amik az otthon ülőknek is egy felejthetetlen nyarat okozhat.




És mivel vehetem magam saját példának, mivel én sem megyek soha sehova exkluzív nyaralásra, így olyan tippeket fogok bemutatni amiket én is szoktam csinálni nyáron illetve, amit nektek ajánlok.  
Nem kell különleges dolgokat csinálni, mert az egyszerű pici dolgok is lehetnek emlékezetesek amiket a szívedbe zársz.  


1. Napozás, strand 
     
    Élvezd a nyaralást egy kis napozással és strandolással.
    Menj el a legközelebbi strandra és élvezd a nap meleg sugarait, ahogy végighaladnak a testeden, majd csobbanj egy nagyot a frissítő vízbe. Csak tanácsolni tudom, hogy vigyél könyvet is, így napozás közben tudsz olvasni vagy éppen zenét is hallgathatsz.  
Nem szeretsz strandra járni? Szégyenled a tested? Ne félj neked is van megoldás a napozásra és a frissítő csobbanásra. Kertes házban laksz? Menj ki a kertbe és napoz, csobbanj a felfújhatós medencédbe vagy a rendes medencédbe. Panel lakásban élsz? Ülj ki a teraszra és süttesd a hasad, csobbanj egy felfújhatós medencébe vagy ott van a fürdőkád ahol egy kényeztető fürdőt vehetsz, itt is társad lehet a könyv illetve a zene pihentető hatása. 


2. Olvasás, film

    Nincs is jobb mikor  nyáron az olvasás illetve filmezés szenvedélyének élhetsz. Olvass sokat és nézd meg a legújabb filmeket a barátaiddal vagy egyedül. Ez is egy kiváló program lehet nyára. 


3. Koncertek, fesztiválok, események

    Ne ülj otthon! Minden kisebb eseményre menj el és érezd jól maga, legyen az bármilyen esemény. 
Akár egy kis falunap vagy városnap is dobhat egy nagyot a nyaradon, hiszen sok új embert ismerhetsz meg és egy jót szórakozhatsz a barátaiddal. 
Járj el kisebb koncertekre vagy akár a fesztiválra is elmehetsz, ahol szintén nyári emlékeket gyűjthetsz és jókat szórakozhatsz. 


4. Kirándulás, kemping, természet járás

    Nem kell sok pénz ahhoz, hogy elmenj egyet a természetbe kirándulni/kempingezni, sőt semennyi sem.
Szedd össze a barátaidat és menjetek egyet el kempingezni, hidd el fantasztikus élményeket szerezhetsz egy ilyenen. Képzeld csak el mikor egy gyönyörű szép helyen vagytok a barátaiddal, este tábor tűzet raktok és jöhetnek a sztorizgatások vagy a mályvacukor sütése, stb. 
Vagy akár csak menj ki a természetbe és sétálj egyet, töltődj fel pozitív energiával. Esténkét akár még a naplementét is megnézhetett egy csodaszép helyről, csodás kilátással. 


5. Étel, ital 

     Mi is lehetne jobb mint amikor a barátaiddal elmentek pizzázni, fagyizni vagy éppen egyet koktélozgatni.
Néha engedj meg magadnak egy kis bűnözést és érezd jól magad. 
Vagy akár otthon is meglepheted magad egy kis finomsággal. Készíts házilag frissítő italokat, fagyit, pizzát vagy bármi egyebet amit megkívánsz. Ez is lehet egy élmény számodra, hogy valami újat próbálsz ki és egyedül vagy akár a barátaiddal készíted el.


6. Ruha

   Ez az az évszak ahol nem kell sok ruhát viselni és még trendi is lehetsz. 
Ne félj attól, hogy nincs trendi ruhád mint a többieknek, egyszerűen csak érezd jól magad a saját ruháidba és hódítsd meg a világot. Vagy tervezd meg egyedi saját nyári ruhádat. Megunt régi ruháid újra alkotásából valami egészen újat is kihozhatsz, még az is lehet hogy megteremtesz egy új divatot.  



7. Bicikli, gördeszka, görkorcsolya 

    Van biciklid vagy gördeszkád vagy éppenséggel görkorcsolyád de nem használod őket? Miért nem?
Hiszen egy jó bicikli túra is egy fantasztikus élmény lehet számodra, ahogy szeled a km-et és csodásnál csodásabb helyekre jutsz el. Vagy ott van a gördeszka és a görkorcsolya, miért nem mész ki vele a parkba egyet vagy miért nm jársz mindenhova azzal ha már megvan? Élvezd az életet ameddig csak lehet és szegd meg a szabályokat. 


8. Sport

   Ne felvetkezzünk meg a sportról sem, hiszen ez is egy nagyon fontos dolog. De hogy miért is írtam ide? Azért mert egy kis sporttal is tudsz felejthetetlen élményt szerezni a nyáron. Kelj fel korán és menj el egyet futni nézd meg sokkal jobb lesz a közérzeted és ilyenkor megleled azt a szépséget is amit nem mindenki láthat a napfelkeltét. Illetve a sportolással szerezhetsz olyan élményeket is mint például a fogyás és még a stabilitásod is jobb lesz.


+1 tipp 

   Ülj fel egy vonatra vagy villamosra vagy bármilyen közlekedési eszközre és utazz el egy másik városba vagy akár egy faluba a nagyszüleidhez. Tölts ott pár napot vagy csak átutazóba menj el és érezd jól magad, fedezz fel egy másik helyett ahol újabb élményeket szerezhetsz. 
Illetve tölts rengeteg időt a barátaiddal és a családoddal is egyaránt. 



Remélem tudtam egy kicsit segíteni nektek és egy felejthetetlen nyaratok lesz. 
Mindenkinek egy csodaszép nyarat kívánok.
Remélem, nyáron is velem fogtok tartani, mert rengeteg szuper dologgal készülök.


Máskor is várlak vissza!
Illetve minden kommentet szívesen várok!

                                                                       Képek forrása: Tumblr



Zsuzsiii

You Might Also Like

0 Comments