Termék teszt | 2 rész



─── 

Ma egy kis termék tesztet hoztam nektek. 

Még a születésnapomra kaptam ezt a Nivea hairmilk sampont amit nagyon szerettem volna kipróbálni, mert nagyon száraz és töredezett a hajam. Ez volt az a sampon ami "megmentheti" a hajam, mivel erre a  problémára nyújt segítséget. 



Amit tudni kell a samponról : 
Nivea hairmilk normál hajra, amelyben tejfehérje van ami a selymes tapintást és a látható ragyogást nyújtja. Illetve megtalálható benne a Eucerit is, amely a haj hidratálásáról gondoskodik. 
250 ml


Véleményem: 
Elsőre nagyon tetszett a sampon, igazán kellemes illatúvá varázsolta a hajamat, sőt selymes volt a tapintása is az első hajmosás közben, de miután megszáradt nem igazán volt selymes.
Az elején nem igazán voltam megelégedve vele, de egy jó pár hajmosás után már kezdetem érezni a hatását, főként az látszott, hogy sokkal fényesebb lett a hajam, mint eredetileg, kezdett újra életre kelni. 
Többek között az elején a sampontól a hajam inkább sokkal kócosabb lett mint szokott lenni és mintha még sokkal szárazabb is lett volna, de természetesen ez a többszöri használat után eltűnt és selymes lett. 
Végső soron most így a végére teljesen megvagyok elégedve vele, meghozta a kellő hatást és életet lehelt a hajamba, aminek nagyon örülök, illetve ajánlom minden olyan lánynak akiknek hasonló problémái vannak. 

Más hajtípusra való termékeket itt találsz: https://www.nivea.hu/shop/haj/sampon/#user=1


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzésem is,remélem tetszett.
Máskor is várlak vissza.
Illetve minden kommentet szívesen várok. 


                                                             Kép forrása: Saját kép
                               

Zsuzsiii

You Might Also Like

0 Comments