A rejtélyes igaz szerelem | 2018








" Amikor vele vagy, minden értelmet nyer. A szíved kalapál, mellette az vagy, aki lenni szeretnél, nem pedig az, aki tényleg vagy. És a gondolat, hogy nélküle éld le az életed, nem csak kibírhatatlan, hanem elképzelhetetlen. "  - Szerelem kölcsönbe c. film 






Pillangók a gyomrunkban, idegesség, izzadó tenyerek, és még sorolhatnám mennyi minden van, de úgy-e ismerősek ezek a fogalmak? Ezek nem más mind a szerelem úgynevezett tünetei, amit már mindannyian átéltünk, de vajon mi az igaz szerelem?

             Sokan azt hisszük, hogy megtaláltuk a nagy őt, de pár hónap után el kell ismernünk, hogy mégsem az volt amit gondoltunk. Vagy lehet ha éppen fordítva történik és megtaláljuk azt akit egész életünkben magunk mellett akarunk tudni. 
Az igaz szerelemről számtalan, vers, film és dal készült már az idők során, de vajon mennyi köze van a valósághoz? Valóban olyan, amilyenek leírják, olyan csodálatos és tökéletes, vagy ez mind csak egy mese? 
Sose gondoltam volna, hogy egy napon én is megtudom, hogy mi is az a híres "igaz szerelem". A filmekben látott álombeli kapcsolatok, teljesen eltértek attól amit én saját magam tapasztaltam, nem volt olyan bonyolult mint ott és nehéz. Egyszerűen csak meg kellet nyílni és bízni a partnerben, hiszen ezen fontos tényezők nélkül szinte lehetetlen lenne megismerni és megtudni róla mindent. Úgy vélem ha szerelmesek vagyunk és megtaláltuk azt a társat akit kerestünk, akkor nem várunk semmit azért cserébe, hogy szeressük, hanem egyszerűen csak az ő boldogsága ami fontos számunkra. Hiszen ő lesz az életre szóló társunk, akivel meg kell küzdenünk a hullám völgyeken, mert minden kapcsolatban adódik néhány probléma amit le kell, hogy küzdeni. Ő lesz az aki mellet biztonságba fogjuk érezni magunkat, akit feltételek nélkül fogunk szeretni és elfogadni a hibáival együtt. Akiben képesek leszünk vakon megbízni és akár bármikor, bármilyen helyezettben számíthatunk rá, hiszen ő lesz a támaszunk a nehéz napokon is. Fontos azért, hogy képesek legyünk teret adni egymásnak, hiszen az sose jó ha folyton egymás nyakába lógunk, hiszen fontos a magán élet is ahhoz, hogy működni tudjon ez az egész, ugyanakkor az is fontos, ha képesek vagyunk megérteni egymást akár szavak nélkül is. 
És akkor, hogy létezik-e igaz szerelem? Igen létezik akár első látásra is! Csak meg kell találni a megfelelő partnert aki mindenben kiegészít minket, aki mellet boldogok tudunk lenni és akár a jövőt is eltudjuk az ő oldalán képzelni. Nekem már sikerült megtalálnom ezt a férfit, na és neked? Ha mégsem, ne csüggedj lehet még meg sem született az igaz szerelmed. Na jó viccet félretéve, ne add fel sose hiszen lehet, hogy bármelyik pillanatban bekophat az ajtón csak te nem veszed észre, így légy mindig nyitott.


Zsuzsiii

You Might Also Like

0 Comments