Könyvajánló


Sziasztok !
A mai rész egy könyvajánló lesz.
Az év egyik legsikeresebb könyvét fogom bemutatni , sőt a második kötetének a borítóját is megmutatom és a hozzá tartozó információkat is közlöm .
Jó olvasást.




Lakatos Levente : Szigor I. kötet -A tiltás gyönyöre
Kiadó : Libri 
Oldalszám : 337


A népszerű e-könyv sorozat alapján


Rövid bevezetés :
" Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi? Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?



Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet.Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó! "




Első sorba, a történetről szeretnék beszélni , ami számomra egy olyan világot mutat be, ami a mindennapjainkba történhet . Egy olyan világot ábrázol, ahol a politikusok álarcot viselnek, viszont a valóságba ami az álarc mögött van azt sose lássuk.  Ebben a regényben pedig  bele láthatunk a politikusok világába, ahol a túlfűtött érzelmek kerülnek előtérbe és a fájdalmak  .
Liza és Igor a két  főszereplő a történetbe , akik egy éjszaka találkoznak és rögtön fellángol bennük a vágy . Nem igazán tudják kezelni a vágyaikat és belekezdenek egy veszélyes játékba ami tönkre teheti mindkettejük hírnevét és karrierjét .  Ám az együtt töltött idő alatt mindkettőjükbe megváltoznak az érzelmek, amik egyre jobban csak erősödnek  és erősödnek.  Olyannyira erősek lesznek az érzelmek , hogy egymásba szeretnek , vagy csak  az egyik fél? A történet egy érdekes fordulattal zárul, amire senki se számít.


A történet felépítése tökéletes, teli van rengeteg érzelmi hullám völgyekkel és extrém jelenetekkel. 
Külön díjazom Leventét azért, mert  szókimondó volt és leírta a történetbe mindazt amit mások nem mertek volna megtenni . Így jött létre egy pikáns szexuális mégis politikai történet . A regényről semmi negatívat nem tudok mondani, csak pozitív dolgokat. 
Csak így tovább Levente. Várjuk az új könyveket.
Másod sorba, nekem tetszettek azok a jelenetek, amikor Liza nem akart engedni a kísértésnek végül mégis engedett és ahogy Igor közeledett felé. 
Régóta ismertem Leventét de más egy könyvét se olvastam, kivétel a Szigor. Rengeteg ismerősöm követi a közösségi oldalon őt és úgy figyeltem fel erre a könyvére, hogy rengetegen osztották meg és írtak róla, aztán rávettem magam és megvettem a könyvet, hogy meg is tudhassam miért is olyan jó. Mikor elolvastam, akkor már én is azt mondtam, ez igen ez tényleg nagyon jó könyv. Az egyik legjobb regény volt amit olvastam.  Egyszerűen imádtam a történet egyedi és mégis pikáns, hatalmas fordulatokkal. Mindenkinek ajánlom, hogy vegye meg és olvassa el , senki nem fogja megbánni .




-          Értékelés:  5/5






Hamarosan megjelenik a második kötet is !
Levente a napokban jelentette be közösségi oldalán, hogy novemberben érkezik a Szigor második kötete és a borítóját is közszemlére tette , hogy az olvasok gyönyörködhessenek benne . Ám ez a pár nap alatt az előrendelő sikerlista élére került lekörözve J. K. Rowling újdonságát, a Harry Potter és az elátkozott gyermeket.
 

Szigor II. kötet - A pillangók ébredése

"Liza szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.
Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.
A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.
A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors? 
A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap. "


Megjegyzésként: Imádom az új borított, főként a vörös rúzst, akik olvasták a könyvet azok tudják mit szimbolizál. Én várom már, hogy olvashassam az új könyvet.   

A könyv előrendelhető a Libri oldalán 20%-os árengedménnyel .
Katt és rendeld meg most! ~>   Szigor II. kötet megrendelése !

Remélem tetszett. Ne feledd hagyj nyomot. Szép napot.
Zsuzsiii 



You Might Also Like

0 Comments