Őszi outfit | 2017


" Ősz ... az év utolsó legszebb mosolya. -William Cullen Bryant) "

────

Nincs megfelelő ruhád, bár a gardróbból púposodik ki a sok ruha?  Szeretsz divatosan, de nem túl elegánsan öltözni? Unod a hétköznapi unalmas cuccaidat? Itt az alkalom, hogy inspirálódj, hiszen a szekrényed mélyén megbújó holmikból  is öltözhetsz divatosan, ha ügyesen válogatod össze őket.  A szürke hétköznapokat  is feldobhatjuk, ha valami extrát adunk az öltözékünkhöz, csak néhány kiegészítő kell és pár vagány ruhadarab.
Nem kell ahhoz drága és márkás holmikat vásárolni, hogy jól nézzünk ki, és ezt más is észrevegye. Elég egy sima egyszerű ruhadarab, amihez jó ízléssel választhatunk kiegészítőket. 
Javában zajlik az ősz, előkerülnek a kabátok. Lassuk, mit vehetünk alájuk?
Igyekeztem néhány egyszerű, mégis divatos ruházatot összeállítani a mindennapokra. 
Azt viszont sose feledjük, hogy a legfontosabb hogy mindig önmagunkat adjuk! 


Vidám sárgában 


A sárga, bár nyári szín, vidámmá teszi az őszi összeállításokat is, ezért ne dugjuk még el a nyári holmikkal a felső polcra! Ha van sárga nadrágunk válasszunk hozzá egy kissé feltűnőbb, sokszínű blúzt, amiben természetesen visszaköszön a sárga szín is, és máris menő összeállítást nyerünk. Sokan úgy gondolják, hogy a sötét az egyetlen őszi nadrágszín, amit hordani lehet, pedig éppen ősszel kell minél színesebben öltözni. Egy sárga nadrág nagyon jól feldobja az outfitünket, ahogy bármilyen más, színes és vidám ruhadarab. A lakcipő enyhén elegánssá teszi az összhangot, és nagyon jól passzol a színkombinációval is. 



A fekete tini és örök divat 


A legtöbb kamasz átesik egy "fekete" korszakon, amikor hirtelen eldobja a babarózsaszínt meg az égszínkéket, és akárhogy is kéri anya, a világért fel nem venne színes ruhákat, maximum a farmer marad kékben.  Ez a lázadó magatartás sok tininél hozzátartozik a felnőtté váláshoz, pár év alatt elmúlik, akkor majd újra "kiszínesedünk". No de addig is, lássuk hogyan dobhatjuk fel a fekete szerkót, ha nem akarunk mindig színtiszta feketébe járni? 
Ha például szereted az emojikat, akkor ez egy neked való outfit lesz, Dia is így van vele! Egy színes és fiatalos felső és egy fehér sál kerül  bőrdzseki alá, hiszen a nyakbavaló is egy kiegészítő. Összhangos keveréke a fiatalos és elegáns outfitnek! Ha nincs emojis felsőd, bármilyen más,  színekkel tarkított felső jó, ami elnyeri a tetszésedet, és fehér helyett természetesen színes sálat is használhatsz (ha hajlandó vagy a nyakad köré tekerni!).


Csábosan csajosan 



Újra divat a kötött! De nem csak pulcsikat és kardigánokat vehetünk magunkra, hanem egy szép és meleg kötött ruhát is! Egy hozzá illő puha sállal, és egy farmerdzsekivel kiváló választás. Kell még egy bokacsizma, és egy hozzá illő táska, és máris kész a nőcis összeállítás. Nem árt, ha ehhez az öltözékhez a hajunkat is csajosabbra vesszük, hiszen tagadhatatlanul nőies lesz az outfitünk. Fontos, hogy a ruhák színe és stílusa összhangban legyen, és ne ijedjünk meg a szürkétől, mert bár sokan nem szeretik, ahogy látjátok megfelelő kiegészítőkkel meleg és kellemes hatást nyújt! Fontos: a farmerdzseki főlé nyugodtan vehetünk meleg kabátot is, így a hideg napokban sem kell lemondanunk erről az állandó, kedvenc ruhadarabról. 



Hordjunk színeket 


Az őszi ruházatunknak sem kell egyhangúnak lennie, és ezt Eszter is így gondolja. Az a véleménye, egy alap fekete nadrágot is feldob pár vidám felső. Amint látjátok, ahány minden színnek megvan a maga előnye: a fehér elegánsabb, a piros vidám és kacér (így randira is kiváló választás), a mustár sárga pedig egy hozzá illő sállal igazi tinis, bátor és merész párosítás, ami nagyszerűen illik egy csajos hétköznap délutánhoz. 



Kellemes harmónia 


Ha egy kis figyelmet szánunk arra, hogy a színekre is odafigyeljünk, akkor érdemes céltudatosan választanunk,sőt,már az őszi/téli holmi bevásárlásakor előre tervezni. Mindenkinek van egy kedvenc színe, így érdemes előre felépíteni a gardróbunkat. A képen látható összeállítást a nagyszerű és elegáns tüdőszín uralja, amihez egy egyszerű fekete nadrág, és egy színes sálat választott modellünk, amelyen szintén ott találjuk a tüdőszínt. Romantikus és igényes öltözék, mégis milyen egyszerűen összeállítható!



Divatos bordó 


Idén nagy divat a bordó, az örök őszi szín, amely nem maradhat ki az outfitünkből. Ezt Barbara is alátámasztja, aki sportos öltözékhez hozott néhány ötletet, amit valljunk be: hétköznap a suliban mindannyian preferálunk. A sportos cipőhöz jól passzol a sötét szaggatott nadrág, a meleg pulcsi vagy magas nyakú blúz. Az egészet dobjuk fel egy meleg, pihe-puha szőrös kardigánnal, na és természetesen az elmaradhatatlan sállal. A hideg napokon természetesen kabátot is vehetünk az összeállításunk fölé. 



Itt pedig látható az eredeti cikk :)



Fotókat B. István készítette.

Modellek : 
N. Eszter 
Sz. Barbi
K. Barbara
és Én. :D

Ezúton is köszönöm a közreműködést.



Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzésem is,remélem tetszett.
Máskor is várlak vissza.
Illetve minden kommentet szívesen várok.
            

Zsuzsiii

You Might Also Like

0 Comments