Mi van a táskámban? | 2017


( Nem szponzorált tartalom!)
────

Csajok mondanom sem kell, hogy nekünk a táskánkba mennyi kacat van. Rengeteg mindent magunkkal cipelünk minden hova, hiszen sose tudhassuk éppen mire lesz szükségünk, de jobb ha velünk van mintsem ne legyen.
Mai bejegyzésemben az én táskám tartalmát mutatom be nektek, hogy én miket is cipelek magammal nap mind nap.



■ Először is a legfontosabb számomra az az Avon termékcsaládból a korrektor. Enélkül sehova nem megyek, hiszen sose tudhatom, hogy éppen mikor jelenik meg egy csúnya kis pattanás az arcomon ami biza egy kis "retusra" szorul. Illetve a szempilla és a szájfényem nélkül sem megyek sehova, ezek is nagyon fontosak számomra, hogyha netán elkenődik és újra kell festeni, vagy ha lekopik az ajkadról a szájfény de ki van cserepesedve a szád akkor jobb ha magaddal viszed, hogy tudd használni őket.

■ Számomra az átlátszó körömlak is fontos, hiszen ha éppen beszakad a körmöd de nincs nálad körömreszelő, akkor tudod használni, hogy hazáig kibírja vagy ha netán úgy hozza a szükség és lakkoznod kell akkor legyen nálad egy.

■ Parfüm, ha randira vagy éppen egy megbeszélésre készülsz de nem érzed magad jó illatúnak, bármikor tudsz tenni magadra egy kis illatot, hogy jobban érezd magad, vagy éppen költsön is tudod adni egy rá szoruló ismerősnek.

■ Nem tudom ti, hogy vagytok vele de van akiknek gyorsan kiszárad a kezük vagy éppen az orruk kezd hámlani a sok orrfújástól, akkor azok mindenképp vigyenek magukkal krémet a szükség esetére. Én is ilyen vagyok éppen ezért, hordom magammal.


■ Az elengedhetetlen hajgumi és a hajszálcsattok sem maradhatnak el, hiszen bármikor dönthetsz úgy, hogy inkább elcsatolod vagy felkötöd a hajad, ilyenkor pedig igazán jól jöhet, hogy van nálad erre az esetre is.


■ Létfontosságú a körömreszelő is a táskában, hiszen bármikor beszakadhat a körmünk, nekem például a bal kezemen a mutató ujjamon a köröm rendszerességgel beszakad így pont jó, hogy van nálam. 


■ A sebtapasz is nagyon fontos lehet, főleg egy új cipő első felvevésekor, hiszen mint jól tudjuk, hogy első alkalommal mindig feltöri a cipő a lábunkat, míg meg nem szokjuk. 


■ Zsepi nélkül egy lépést sem. Ha nem vagyunk éppen náthásak még akkor is vigyük magunkkal, mert ez egy nélkülözhetetlen dolog, hiszen sose tudhatod, hogy éppen mire kelhet. 


■ Ti is zene mániásak vagytok? Gyakran hallgattok zenét az utcán vagy a buszon? Akkor nektek is belekerül a táskátokba ez a létfontosságú tárgy, ami nem más mind a jó öreg fülhallgató.

■  Jártatok már úgy, hogy elmentetek egyet a városba és össze találkoztatok valaki ismerőssel vagy éppen eszetekbe jutott valami fontos dolog, de nem volt hova feljegyezzétek, vagy leírjátok az adott személynek? Ne én is jártam így, így azóta is hordom magammal ezt a kis jegyzetfüzetecskét, hogy mindent fel tudjak jegyezni. 

■ És utoljára pedig a pénztárca ami maradt, enélkül senki ne induljon el, mert akkor pénz és íratok nélkül marad. 





Ennyi is lett volna az én táskám tartalma. 
Ha van kedved te is írd meg, hogy neked mik vannak a táskádban. 


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzésem is,remélem tetszett.
Máskor is várlak vissza.
Illetve minden kommentet szívesen várok. 


                                                             Képek forrása: Saját képek
                               

Zsuzsiii


You Might Also Like

2 Comments

  1. Szia!

    Nagyon érdekes a cikked témája, és egész biztosan el fogom olvasni a közeljövőben, de most nem erre szeretnék reagálni, hanem megosztani veled a Mendemondán található meglepetést tőlem: https://mendemondamagazin.blogspot.hu/2017/11/the-tea-break-award-teaszunet-dij.html

    Üdv: Kriszti :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kriszti

      Nagyon szépen köszönöm a meglepetést!
      Köszönöm, hogy gondoltál rám! ♥
      Pusziii
      Zsuzsiii

      Törlés