Filmajánló a karantén idejére - 1 | 2020




────


Mivel nem nagyon szabad ki menni a lakásból a vírus miatt, így arra gondoltam, hogy hozok pár szuper filmet amit akár ti is megnézhettek. Én még egyiket sem láttam. Ennek függvényében készítem a következő bejegyzéseket amikben remélem találtok majd kedvetekre valót.
Jó szórakozást! 




Hazugok és tolvajok: 





 Ivan kedves, jó képű, Los Angeles-i fiatalember, és nem mellesleg profi  tolvaj, aki értékes műkincsek ellopására szakosodott. Ez piszkosul jól  jövedelmező üzlet, Ivannak azonban elege van már belőle, be akarja  fejezni a ténykedését. Elyse viszont egy feltörekvő, gyönyörű színésznő,  akinek a szekrénye tele van csontvázakkal, és nyakig úszik az adósságban.  A két okos és szexi bűnöző útja keresztezi egymást, és hamarosan úgy  döntenek, hogy megcsinálják az első, egyben utolsó nagy dobásukat.






Jumanji - A következő szint: 

  A régi csapat ismét a játékban találja magát; ezúttal szintet léptek,  és egy ismeretlen pályán, új helyszínen kell leküzdeniük az  akadályokat. Spencert beszippantja a program, barátai pedig  nyomban a segítségére sietnek. Nem tudják azonban, hogy  módosultak a  játékszabályok. Két újabb játékos is megjelenik  Spencer nagyapja  (Danny DeVito) és annak idős barátja (Danny  Glover) személyében.  Saját avatárjaik egybeolvadnak, s a megszokott  dzsungel helyett most havas tájon és kietlen, perzselő sivatagban kell  helytállniuk. Mindezek tetejébe már a játék elején világossá válik,  hogy egyikük  nem éli túl a veszélyes kalandot. 
A Jumanji: Vár a dzsungel 2017-ben minden várakozást felülmúlva óriási sikert aratott a mozikban. A legendás csapat 2019-ben (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan) a korábbihoz hasonló lendülettel veti bele magát az újabb Jumanji játékba.



Közel a horizonthoz: 



 Egy nagy szerelem romantikus története. Történet a bizalomról,  bátorságról, fájdalomról, kétségekről, és az elengedés erejéről. Igaz  történet. Jessica fiatal, nem szereti a bonyodalmakat, és sokat ígérő    jövő vár rá. Amikor egyik este elmegy otthonról, nem sejti, hogy a nagy  szerelmével fog találkozni. Nem sejti, hogy ez a találkozás az egész  világképét meg fogja változtatni. És főleg azt nem sejti, hogy  hamarosan  élete legnehezebb döntése előtt fog állni… Történet egy  olyan életről, amely derűlátás, remény és félelem között ingadozik.  Nyitottan,  őszintén és tág rálátással számol be a múlt eseményeiről, és  közben nem egy tabutémát érint.





Mint egy főnök: 


Két rámenős barátnő, akik együtt építették fel rohamosan 
feltörekvő kozmetikai cégüket, kap egy olyan kivásárlási ajánlatot,
 ami próbára teszi barátságukat. Hirtelen azok a
különbségek, amelyeknek köszönhetően eddig ők voltak a
tökéletes furcsa pár, egymás ellen fordítják őket, veszélybe
sodorják az üzletüket, és a személyes kapcsolataikat.






Charlie angyalai: 




 Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában  énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek.  És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak.
 Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége  nagyra nőtt: már az egész világon vállnak felderítő- és őrző-védő munkát  – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő  különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett  egység tagja. Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek  használni.






Hamarosan jön egy újabb összeállítás, ahol még több izgalmas filmet osztok meg veletek, illetve az elkövetkezendőkbe majd sorozatok is fognak érkezni. 

Találkozunk legközelebb! :)
Puszi!
Zsuzsiii

You Might Also Like

0 Comments