Tanulj manikűrösnek velem - 1 rész | Eszközök bemutatása | 2020


────


Egy ideje már gondolkodom, hogy elkezdjem-e ezt a bejegyzés sorozatot vagy sem. Aztán végül a ti szavazatotok alapján neki is fogtam az leső résznek. Mivel sokan kértétek, hogy mutassam meg, hogyan is történik ez az egész folyamat. Van akinek hasznos vagy éppen haszontalan lesz majd ezt az egész.
Első bejegyzésemben arra gondoltam, hogy bemutatom az eszközöket amikre mindenképpen szükségetek lesz, illetve, hogy mire is használjuk.
Én a Pearl Nails termékeket használom, viszont van 1-2 db BrillBird termékem is.





■ Nail Prep -  előkészítő folyadék.
Az előkészítő gyengéden dehidratálja a természetes körmöket és eltávolítja a természetes olajokat műkörömépítés vagy gél-lakk előtt.

■ Ultrabond - Savmentes primer
Az Ultrabond egy olyan savmentes primer, amelynek használata segíti a tapadást a természetes körömhöz. A köröm számára sokkal biztonságosabb, mint a savas rendszerek, mégis hatékonyan működik. Gyenge illatú termék, amely nem égeti a körmöket és a felhámot. Tökéletesen használható minden építés vagy gél-lakk esetén.

■ Fungicid

■ Primer - Savas primer
A Primer biztosítja a tökéletes tapadást a természetes körömhöz. Tökéletesen működik porcelán és zselés rendszer esetén is. Kis mennyiséget használjunk belőle, a természetes körömre való felhordás során ne érintkezzen a körömággyal vagy a bőrrel. Várjuk meg, míg megszárad a köröm felületén, csak ezután kezdjük az építést.




■ Cuticle Remover - bőroldó folyadék
Kiváló állagú, könnyen felhordható és kellemes illatú körömbőr oldó folyadék, amellyel gyengéden eltávolítható az elhalt körömbőr. 1-2 perc után bőrfeltolóval lekaparható a fellágyított bőr, azonban 5 percnél tovább ne maradjon a bőrön!

■ Bőrápoló olaj
Ez a körömágy-ápoló kondicionáló kezelésként használható a száraz és sérült körömágy helyreállításában. Használata erős és rugalmas körmöket eredményez. Tápláló és hidratáló formulájuk felszívódás után helyreállítja a vegyi anyagok által okozott károsodást.




■ Salon Cleanser - Zselé fixáló folyadék
Fixáló folyadék, amely zselés rendszerek kötése után visszamaradó ragacsos réteg eltávolítására szolgál. A zselé Cleanser használata után sem veszít fényéből. Öntsük szálmentes papír törlőlapkára és töröljük át a kész köröm teljes felületét.




■ Építő sablon
Kifejezetten szalonmunkához és formákhoz ajánljuk Basic sablonunkat. Speciális, alumínium alapanyagának köszönhetően erős tartást biztosít, nincs szükség sablonalátéttel vagy más kiegészítővel megtámasztani a sablont. Hátoldala kiválóan tapad, maximális stabilitást biztosít a munka során. Felhelyezéskor a köröm sarokpontjaihoz eső segédvonalak a vágás irányát jelölik és megmutatják milyen szögben szükséges a bevágásokat megejteni, hogy a sablon a lehető legtökéletesebben illeszkedjen a szabad szélhez és szűkebbre lehessen nyomni.

■ Hard Gel Pink - Üveghatású rózsaszín építő zselé
Ez a széleskörűen használható, egyfázisú építő zselé kiváló önterülő képességű, és olyan szuper-kemény, fényes felületűre köt, akár egy porcelán köröm. Ragyogó szín, fokozott tartósság, extra erő jellemzi és hajlításokhoz is tökéletes. Alap-és borító rétegnek is használhatod, kiválóan alkalmas szalon és hosszú körmök építéséhez.  Kifejezetten ajánlott a  francia körmök építéséhez, mivel kiemeli a körömágy természetes színét.

■ Cover Gel Make-up
Természetes színű, nagyon sűrű, rugalmas, jelly-állagú cover építő zselé. Nem önterülő, nem mozdul el, sűrűségének köszönhetően megtartja a formát, így a rövid körmök építése mellett hosszú, extrém formák építésére is alkalmas. A Cover Gel Make-up  zselé kiválóan alkalmas a bereszelt mosolyvonal technikához, valamint a C-ív kialakításához, használatával jelentős időt spórolhatsz meg. Természetes színe minden bőrtípushoz megfelel, tökéletesen fed.




■ Bio Gel - extra jó tapadású körömerősítő alapzselé
A Bio Gel egy természetes körömre kifejlesztett, sűrű UV zselé kiemeltem jó rugalmassággal és tapadással. Megerősíti a természetes körmöket, gél-lakk alapnak is használható. 

■ Chrome 2 Top Gel - Rugalmas, fixálásmentes fényzselé
 A Chrome 2 Top Gel a már jól ismert fixálásmentes  Chrome Top Gel sűrűbb, továbbfejlesztett változata. Univerzális fedőfény, rugalmasságának köszönhetően alkalmazható gél lakk, zselé valamint porcelán körmök esetén is. Magas fényű felületet biztosít. 


■ Chrome Top Gel - Magasfényű, fixálásmentes fényzselé
 A Chrome Top Gel egy híg, fixálásmentes fényzselé. Nem sárgul, ellenáll az oldószereknek és magas fényű felületet képez. Elsősorban porcelán rendszerhez ajánljuk a lehető legfényesebb eredmény elérése érdekében. Vékony rétegben kell felvinni.

■ Matte Finish Gel - Természetes és trendi matt hatás
Sűrű, matt fedőzselé, mely garantáltan tartós matt hatást biztosít! Állagának köszönhetően tökéletesen terül, könnyen eldolgozható.




■ UV festőzselé
Extravagáns színátmenetek, kidolgozott díszítések és finom vonalak. Egyedi díszítéseket készíteni még sosem volt ilyen egyszerű!  A fixálásmentes festőzselék magas pigmenttartalmuknak köszönhetően már egy rétegben is tökéletesen fednek. 




■ Gel-lakkok
A Sűrű, magas pigmenttartamú UV fényre kötő zselék, melyek tartós, karc- és kopásmentes, magasfényű felületet adnak. Saját körömre erősítő bevonatként, műkörömre pedig színként használhatóak.  Használatuk egyszerű, krémes állaguknak és ecsetes kiszerelésüknek köszönhetően könnyedén felkenhetőek. 




 ■ Zselé építő és díszítő ecsetek 




■ Félhold zebra reszelők
Legújabb technológiával készült körömreszelők minden eddiginél tartósabbak és rugalmasabbak.
Speciális szemcsézetüknek, az egyedi ragasztási technikának és a világszerte méltán híres és elismert, csúcsminőségű japán alapanyagoknak köszönhetően kiemelkedően hosszú élettartamot biztosítanak. Hasonló reszelőkhöz képest akár 2-3-szor hosszabb felhasználási idő érhető el. Az új gyártási technológiának köszönhetően a reszelő nem csúszik el a köröm felületén, és tökéletes "húzást" biztosít, miközben akár keményebb beépített anyagokkal is könnyedén elbánik. (100/180) 

■ Magic Shine kétoldalas polírozó 400/4000
Briliáns csillogás, több napon át! A Magic Shine kétoldalas polírozó nagy finomságú oldalaival ragyogó és hibátlanul polírozott körömfelület érhető el.

■ Négyoldalas buffer
120-as finomságú, téglalap alakú buffer. Természetes köröm és műköröm mattításához és finomításához.

■ Portalanító kerek kefe




■ Professzionális bőrvágó olló
Precíz, egy pontban végződő, pontos élkiképzésű professzionális bőrvágó olló a legpontosabb munkavégzéshez.

■ Bőrfeltoló
Rozsdamentes, fém bőrfeltoló-kaparó.




■ Szálmentes törlő
Gyógyászati tisztaságú, tekercsformában készült, minőségi préselt papírvatta használatra készen, lapocskánként perforálva. Ideális műköröm zselék és gél lakkok fixálásához, valamint levegőre száradó körömlakk lemosásához.




■  Mikrozid felület és eszközfertőtlenítő spray
Aldehidmentes alkohol alapú készítmény, felületek és gyógyászati eszközök gyors fertőtlenítése. Azonnal felhasználható, gyors behatású fertőtlenítőszer. Színtelen. Használjuk pedikűr, manikűr, és műkörömépítés közben is.

■ Kodan alkoholos bőrfertőtlenítő
Gyors behatású bőr-fertőtlenítőszer széles antimikrobiális hatásspektrumú, azonnal felhasználható bőr-fertőtlenítőszer. Kezelés előtt az ép bőrfelület sterilizálásához Speciális tulajdonságok: - gyorsan és foltmentesen szárad, száradási ideje megegyezik a behatási idejével - bőrt nem irritálja, a sebgyógyulást nem hátráltatja.




■  LED/ UV műkörmös lámpa 
A LED zselék mellett a hagyományos UV fényre kötő zselék esetén is használható. Időzítői mellett minőségi mozgásérzékelő szenzorral is felszerelt, mely nagyban megkönnyíti használatát.

■ Csiszológép
Feltölthető csiszológép, amit könnyedén magaddal vihetsz és kicsi helyen is elfér. 



Remélem tetszett az leső rész.
Hamarosan érkezik a következő is. 




Puszi :)
Zsuzsiii


You Might Also Like

2 Comments

  1. Szia :)
    Magával ragadott az írásod, engem is érdekel az a tevékenység :)
    Puszi

    VálaszTörlés